Muğla Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Hakları Eğitimi İle Yarıyıl Tatilini Değerlendiriyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Oyuncak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi’nde çocuklara yönelik çocuk hakları eğitimi düzenliyor. Yarıyıl tatili kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar ve aileleri, çocuk hakları konusunda bilinçleniyor ve eğlenceli aktivitelerle vakit geçiriyor. Eğitim sonrasında çocuklara hediye olarak örülen atkı ve şapkalar dağıtılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Hakları Eğitimi İle Yarıyıl Tatilini Değerlendiriyor

Cocuklar haklarini aileleri ve oyunlarla ogreniyor 2 e1706332326128

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Hakları Eğitimi İle Yarıyıl Tatilini Değerlendiriyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Oyuncak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi’nde çocuk hakları eğitimi düzenleyerek çocukları doğru bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Yarıyıl tatili sürecinde kırsal mahallelerden gelen çocuklar ve aileleri, eğlenceli etkinliklere katılıyor ve çocuk hakları konusunda bilinçleniyor.

İlk eğitim Ula Turgut Mahallesi’nde 15 çocuk ve ailesi ile gerçekleştirilirken, ikinci eğitim Yatağan Şeref Mahallesi’nden gelen 10 çocuk ve aileleriyle yapıldı. Eğitimlerde çocukların haklarını doğru bir şekilde öğrenmeleri hedefleniyor. Ailelerle birlikte gerçekleştirilen sohbetlerde psikologlar da yer alarak çocuk hakları konusunda farkındalık oluşturuluyor. Eğitimlerin ardından çocuklara çeşitli aktiviteler ve oyunlar aracılığıyla çocuk hakları daha eğlenceli bir şekilde öğretiliyor.

Eğitimden sonra çocuklara, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Kadın Atölyesi ve Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde görev yapan kadınlar tarafından örülen atkı ve şapkalar hediye edildi. Yarıyıl tatili süresince çocuk hakları eğitimleri belirli kırsal mahallelerde devam edecek.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ