Bodrum Kitap Günleri Başladı: Edebiyatın Buluşma Noktası

Bodrum Kitap Günleri Başladı: Edebiyatın Buluşma Noktası Bodrum Belediyesi ve Gümüşlük Akademisi Vakfı iş birliğiyle düzenlenen “Bodrum Kitap Günleri” fuarı, Herodot Kültür Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. 3 Şubat tarihine kadar devam edecek etkinlik, Bodrum’un kültürel hayatına renk katmayı amaçlıyor. Onur konuğu olarak bulunan yazar Latife Tekin, kitapseverlerle buluştu. Etkinlik kapsamında düzenlenen açılış konuşmalarında, Bodrum’un doğasının […]

Bodrum Kitap Günleri Başladı: Edebiyatın Buluşma Noktası

9623 17063902600597

Bodrum Kitap Günleri Başladı: Edebiyatın Buluşma Noktası

Bodrum Belediyesi ve Gümüşlük Akademisi Vakfı iş birliğiyle düzenlenen “Bodrum Kitap Günleri” fuarı, Herodot Kültür Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. 3 Şubat tarihine kadar devam edecek etkinlik, Bodrum’un kültürel hayatına renk katmayı amaçlıyor.

Onur konuğu olarak bulunan yazar Latife Tekin, kitapseverlerle buluştu.

Etkinlik kapsamında düzenlenen açılış konuşmalarında, Bodrum’un doğasının ve kültürel zenginliklerinin ön plana çıkarılması ve korunması amacıyla “doğayı korumak” teması belirlendi. Yazar Latife Tekin, etkinliğin gelenekselleşmesini arzu ettiklerini belirterek, Bodrum’a ve doğaya duyarlılık oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti.

Etkinlik alanında çeşitli yayınevlerinin stantları yer alırken, ziyaretçiler yazarlarla söyleşilerde buluşma fırsatı yakalıyor. Şiir, edebiyat ve doğa temalı etkinliklerin düzenlendiği fuar, Bodrum’un kültür ve sanat hayatına katkı sağlamayı hedefliyor.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ