Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Kapsamında İl Genelinde Başarıyla Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Kapsamında İl Genelinde Başarıyla Devam Ediyor Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında başlattığı Evde Bakım Hizmeti kapsamında il genelinde önemli bir başarı elde etti. Sağlık ekipleri, bugüne kadar 13 ilçede 22,729 haneyi ziyaret ederek 364,032 kez tıbbi ve genel bakım hizmeti sağladı. Evde Bakım Hizmeti, cerrahi operasyonlardan sonra bakıma ihtiyaç duyan, […]

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Kapsamında İl Genelinde Başarıyla Devam Ediyor

Buyuksehir 22 Bin 729 Haneyi Saglik Icin Ziyaret Etti 6

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Kapsamında İl Genelinde Başarıyla Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında başlattığı Evde Bakım Hizmeti kapsamında il genelinde önemli bir başarı elde etti. Sağlık ekipleri, bugüne kadar 13 ilçede 22,729 haneyi ziyaret ederek 364,032 kez tıbbi ve genel bakım hizmeti sağladı.

Evde Bakım Hizmeti, cerrahi operasyonlardan sonra bakıma ihtiyaç duyan, çeşitli sağlık sorunları bulunan bireyleri kapsıyor. Ortopedi ve travmatoloji, tansiyon, diyabet, nörolojik hastalıklar, felçli bireyler, ileri yaşta olanlar, engelli bireyler gibi çeşitli durumlarla başa çıkmak için sağlık ekipleri ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Enjeksiyon uygulamaları, serum takma, sonda ve kateter uygulamaları, yara bakımı, sağlık danışmanlığı gibi hizmetler vatandaşların evlerinde sunuluyor.

Evde Bakım ve Hasta Nakil Hizmeti, Muğla’nın 13 ilçesinde 569 mahallede devam ediyor. 93 personel, 29 hasta nakil aracı ve ambulans ile yürütülen hizmet kapsamında bugüne kadar 22,729 hanede 26,640 kişiye 364,032 kez tıbbi ve genel bakım hizmeti sağlandı. Ayrıca, evde bakım ekipleri talep doğrultusunda yatağa bağımlı ve sağlık sorunu yaşayan vatandaşların kişisel bakım ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık hizmetleri, hasta nakil hizmeti ile de vatandaşların sağlık kuruluşlarına ulaşımını sağlıyor. Bugüne kadar 62,611 nakil gerçekleştirilen hizmetten 16,381 vatandaş yararlandı. Toplamda evde bakım ve hasta nakil hizmetlerinden yararlanan vatandaş sayısı 43,021 kişiyi buldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, sürdürdüğü başarılı sağlık hizmetleri ile il genelinde sağlık ve refahın artmasına katkı sağlıyor.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ