Aras’ın adaylığını destekleyen Gani Müjde’ye büyük tepki!

“Harbi komedi yazarı olduğunuza şimdi inandım…” Senarist ve yönetmen Gani Müjde’ye Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a destek paylaşımı sonrasında sosyal medyada tepki yağdı. Gani Müjde sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “Özgür Özel en doğru işini Muğla’da yaptı. Muğla’nın yeni başkan adayı Ahmet Aras oldu. Bodrum’da kıt ödeneklerle yaptığı […]

Aras’ın adaylığını destekleyen Gani Müjde’ye büyük tepki!

indir 2

“Harbi komedi yazarı olduğunuza şimdi inandım…” Senarist ve yönetmen Gani Müjde’ye Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a destek paylaşımı sonrasında sosyal medyada tepki yağdı.

Gani Müjde sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Özgür Özel en doğru işini Muğla’da yaptı. Muğla’nın yeni başkan adayı Ahmet Aras oldu. Bodrum’da kıt ödeneklerle yaptığı hizmetlerle, imar izinlerindeki hassasiyetiyle, özellikle evlere ücretsiz tankerler göndererek su sıkıntısını aşmasıyla tam not almıştı zaten. Muğla’da da aynı performansı göstereceğinden hiç kuşkum yok. Yolun açık olsun Muğla’nın öz evladı…”

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Gani Müjde’nin destek paylaşımına tepki gösteren vatandaşlar, Müjde’nin paylaşımının altına yaptıkları yorumlarla tepkilerini gösterdiler.

TEPKİ YORUMLARI

Gani Müjde’ye tepki gösteren sosyal medya kullanıcılarının yorumlarının bir bölümü şöyle:

“Gani bey, siz ya dünyadan kopuk, inzivada yaşıyorsunuz ya da dişe değer bir menfaatiniz var ki halka rağmen başarısız, yetersiz, yeteneksiz, çapsız adayları alkışlıyorsunuz. Çok yazık! Biraz halkın arasına karışın da çarşıda, pazarda,kapı önlerinde, kahvede neler konuşuluyor dinleyin”

“Bodrum’daki imar hassasiyeti Biz geri zekalıyız”

“O sanatçıların orman içine, deniz kıyısına kondurdukları yalı, villa gibi konutlara nasıl imar hakkı verildi sormak lazım…”

“Siz ya Bodrum’da yaşamıyorsunuz ya da işkembeden sallıyorsunuz Yalıkavak karanlık içinde yolları köstebek yuvası yalıkavak bodrum arası yolu berbat her yağmurda Cumhuriyet caddesi sular altında.. Ama kitle musait ne versen kabul”

“Gani bey şakamı bu söyledikleriniz. Hangi performanstan bahsediyorsunuz. Muğla sanki Akp belediyesi idi. Başarısız bir insana başarısız diyememek. Ne kadar acı. Yeni Türkiye solcusu, sağcısı herkeste aynı problem”

“Bodrum’da yaşamadığınız belli Gani Bey. Ahmet Aras’ın eşime bir kırık bacak borcu var. Bodrum Yalıçiftlikte oturuyorum. Hayatımızı kararttı. Safari yolu mu istersiniz? Pislik içinde ve hiçbir temizliği yapılmayan bir köy mü istersiniz. Sinek ilaçlaması yapılmayan bir köy mü istersin”

“Bodrum’da senelerdir alt yapı yok, sular akmaz…Bu neyin güzellemesi?”

” Bodrum’a en son ne zaman geldiniz ? Biz her sene arabalarımıza 2 takım lastik almak zorundayız. Yapılan yolların ömrü 2 hafta sürmüyor bile biyerlerden patlıyor. Su sorunu çözüldü mü ? Turizm sektörünün kalbinde insanlar işe duş alamadan gidiyorlar!”

“Harbi komedi yazarı olduğunuza şimdi inandım .. 25 yıldır bodrumda yazlı kışlı yaşıyorum ..geçirdiğim en sefil dönem denebilir .. dağ taş beton oldu .. 1 hafta camiden evlere su taşıdık ..ufak kesintileri söylemiyorum bile .. yollar delik deşik her ay düzenli lastik patlar”

“İkamet ettiğiniz villalara mı tankerlerle su taşımıştı, dün İstanbul, bugün Muğla, yarın hangisinde sıra var. Güzellemelere devam”

“11 yıl Bodrum’da yaşadım. Ne yazın ne de kışın doğru dürüst bir belediye hizmeti göremedim. 11 yıl boyunca su-kanalizasyon vs nedenlerle açılan sokağımın bitişini göremedim. Olur olmaz her köşede otopark parası alan görevlileri aşamadım. Ne köy ne kent olabildi Bodrum yıllarca…”

“140 bin imar verildi döneminde su kesintisi nedeni kendisidir, sonra sus payı olarak tankerle su dağıtacağız dedi, sıra alanlar su alamadı, arabaya 30 bin TL 2 yılda lastik alt takım yaptırdım, bodrum tarihinde yol olmadığı için dolmuş çalışmadı, yaptığı cafelerde fiyatları görün”

“Gani bey Senaryo yazma konusunda 1 numarasınız”

“Bodrum ‘da yaşayan bir insan olarak söylüyorum, sokaklar dar olduğu için ve herkesin suyu haftalarca gelmediği için öyle bilindiği gibi her sokağa girmedi tankerler, biz haftalarca susuz kaldık, deniz suyu ile yıkandık, bodrum birkaç senedir çok çekti”

“Gani bey, halkta karşılığı olmayan desteklenmeyen, yanlışları birkaç doğrusundan çok çok daha fazla olan bir adaya desteğinizi kişisel dostluğunuza bağlıyorum, yoksa kendileri berbat bir yönetim ve berbat bir belediyecilik yaparak Bodrum’u bitirmiş birisidir…”

“İmar izinlerindeki hassasiyet mi? Bodrum icin mi? Abi bu en komik mesajın olabilir. Tanıyor olabilirsiniz ve bir şekilde destek olabilirsiniz ama Bodrum ve imar hassasiyeti aynı cümlede komik oluyor”

Kaynak: patronlardunyasi.com


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ