CHP’li Belediye Başkan İlçe Başkanı, Meclis üyeleri : “Diktatör bizim içimizdeymiş.”

Malatya’nın CHP’li Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu ve CHP’li Meclis üyeleri partilerinden istifa etti. Hekimhan İlçe Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Turan Karadağ, yerel seçimlerde aday gösterilmemesi üzerine Meclis üyeleri ve ilçe başkanıyla birlikte istifa ettiklerini duyurdu. Karadağ, “Ben buraya atamayla gelmedim. 2019’de ön seçime girdim ve bu örgüt beni aday […]

CHP’li Belediye Başkan İlçe Başkanı, Meclis üyeleri : “Diktatör bizim içimizdeymiş.”

176700 e1706703444970

Malatya’nın CHP’li Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu ve CHP’li Meclis üyeleri partilerinden istifa etti.

Hekimhan İlçe Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Turan Karadağ, yerel seçimlerde aday gösterilmemesi üzerine Meclis üyeleri ve ilçe başkanıyla birlikte istifa ettiklerini duyurdu. Karadağ, “Ben buraya atamayla gelmedim. 2019’de ön seçime girdim ve bu örgüt beni aday yaptı. Hekimhan’da çalışma var, hırsızlık ve namussuzluk yok. Ne için beni aday göstermedin kardeşim? ‘Çalışamadın, yapamadın’ desin ama bunlar değil. Biz hizmet için buradayız, başkaları rant için burada” diye konuştu.

Karadağ, “Biz genel başkanımıza sahip çıktık. İyi ki de çıkmışız. Pişman da değilim. Diktatör bizim içimizdeymiş. Bu olaylara dur deme zamanı geldi. Arkadaşlar artık bu şeyden kurtulalım. Buna bir ders vermediğimiz sürece bugün ben giderim başka biri de gider. Gururla bayrağını taşıdığım 6 oktan, bugün sadece Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ediyorum. Ben, Barış Yıldız (CHP Malatya İl Başkanı) ve Veli Ağbaba’nın CHP’sinden istifa ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Mustafa Mutlu da “İlçe örgütü hiçe sayılmıştır. O nedenle ilçe başkanı ve ilçe örgütü olarak istifa ediyoruz” dedi.

Kaynak : Evrensel


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ