Vali İdris Akbıyık, Stratonikeia Antik Kenti’nde Gençlerle Buluştu

Vali İdris Akbıyık, Stratonikeia Antik Kenti’nde Gençlerle Buluştu Muğla Valisi İdris Akbıyık, Merkezim Her Yerde projesi kapsamında Stratonikeia Antik Kenti’nde düzenlenen etkinliğe katılarak gençlerle bir araya geldi. Yatağan Gençlik Merkezi öğrencileri, görevlileri, gönüllüleri ve vatandaşlarla buluşan Vali Akbıyık, antik kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Etkinlik kapsamında Vali Akbıyık, gençlerle eğitsel oyunlar oynarken, el sanatları […]

Vali İdris Akbıyık, Stratonikeia Antik Kenti’nde Gençlerle Buluştu

stronikea 2

Vali İdris Akbıyık, Stratonikeia Antik Kenti’nde Gençlerle Buluştu

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Merkezim Her Yerde projesi kapsamında Stratonikeia Antik Kenti’nde düzenlenen etkinliğe katılarak gençlerle bir araya geldi. Yatağan Gençlik Merkezi öğrencileri, görevlileri, gönüllüleri ve vatandaşlarla buluşan Vali Akbıyık, antik kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Etkinlik kapsamında Vali Akbıyık, gençlerle eğitsel oyunlar oynarken, el sanatları atölyelerinde gençlerin yaptığı kuş yuvalarını uygun alanlara bırakarak doğayı ve hayvanları koruma bilincini artırmaya yönelik etkinliklere katıldı. Gençlere destek veren velilere, görevlilere ve Gençlik Merkezi Gönüllülerine teşekkür eden Vali Akbıyık, gençlerle yapılan etkileşimli etkinliklerin önemine vurgu yaptı.

Stratonikeia Antik Kenti, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’nde yer almasıyla bilinen tarihi bir bölge olup, yapılan bu tür etkinliklerle gençlerin kültürel mirası tanımaları ve koruma bilincini geliştirmeleri hedeflenmektedir.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ