Bodrum yaşanan Gamze Sakallıoğlu yatakta ölü bulunması davasında yeni gelişmeler

Gamze Sakallıoğlu Davası: DNA Eşleşmemesi ve Akıl Sağlığı Raporu Talebi Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşanan Gamze Sakallıoğlu davasında yeni gelişmeler yaşandı. 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun yatakta ölü bulunmasının ardından tutuklanan anne ve babasının yargılanmasına devam ediliyor. Olayla ilgili yapılan incelemelerde, bulunan DNA örneklerinin anne ve babayla eşleşmediği belirtildi. Ayrıca, anne Turcen Sakallıoğlu’nun akıl sağlığının yerinde olduğu […]

Bodrum yaşanan Gamze Sakallıoğlu yatakta ölü bulunması davasında yeni gelişmeler

mahkeme hakimlik 780x470 1

Gamze Sakallıoğlu Davası: DNA Eşleşmemesi ve Akıl Sağlığı Raporu Talebi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşanan Gamze Sakallıoğlu davasında yeni gelişmeler yaşandı. 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun yatakta ölü bulunmasının ardından tutuklanan anne ve babasının yargılanmasına devam ediliyor.

Olayla ilgili yapılan incelemelerde, bulunan DNA örneklerinin anne ve babayla eşleşmediği belirtildi. Ayrıca, anne Turcen Sakallıoğlu’nun akıl sağlığının yerinde olduğu Manisa Ruh ve Sinir Sağlığı Hastanesi tarafından raporlandı.

Duruşmada her iki sanık, beraat talebinde bulunurken mahkeme heyeti tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Mahkeme, sanık Mehmet Halil Sakallıoğlu’nun akıl sağlığı konusunda daha fazla bilgi alabilmek amacıyla Manisa Ruh ve Sinir Sağlığı Hastanesi’nden rapor talep etti. Bu rapor için Sakallıoğlu’nun 15 gün boyunca hastanede izlenmesi ve gözetim altında tutulması istendi.

Dava, 27 Mart tarihine ertelendi. Gamze Sakallıoğlu’nun ablası F.S.’nin ailesinin evini satmaya çalıştığı ve Gamze’nin buna karşı çıkarak aralarında tartışma çıktığı daha önce haberlere yansımıştı. Bu noktada yaşanan aile içi çatışma ve olayın seyri davaya ilişkin önemli detaylar olarak öne çıkıyor.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ