Yüksek Kar Vaadiyle Dolandırıcılık Yapan Şebeke Çökertildi

İstanbul’da Yüksek Kar Vaadiyle Dolandırıcılık Yapan Şebeke Çökertildi İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yüksek kar vaadiyle insanları dolandırdığı iddia edilen bir şebekeyi çökertti. Emekli bir bankacı ile onun yakınlarının da aralarında bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alındı. Borsada yatırım yapmak için yüksek kar vaadiyle insanlardan para toplayan şüphelilerden emekli bankacı Müjgan D. (63) […]

Yüksek Kar Vaadiyle Dolandırıcılık Yapan Şebeke Çökertildi

Bankaci Mujgan 1024x512 1

İstanbul’da Yüksek Kar Vaadiyle Dolandırıcılık Yapan Şebeke Çökertildi

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yüksek kar vaadiyle insanları dolandırdığı iddia edilen bir şebekeyi çökertti. Emekli bir bankacı ile onun yakınlarının da aralarında bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alındı.

Borsada yatırım yapmak için yüksek kar vaadiyle insanlardan para toplayan şüphelilerden emekli bankacı Müjgan D. (63) ile yakınlarına ait oldukları öne sürülen 10 milyon liranın üzerinde bir meblağ toplandığı belirlendi. Dolandırıcılık mağdurları, yatırdıkları paraları geri alamadıkları için şikayetçi olmuşlardı.

İstanbul ve Bodrum’da düzenlenen operasyonlarda, Müjgan D. ve ailesi dahil 10 zanlı gözaltına alındı. İfadeleri alınan 7 mağdur, verdikleri paraları alamadıkları gerekçesiyle şikayette bulunmuştu.

Suç Gelirleriyle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda, şüphelilerin toplam değeri 32 milyon lirayı bulan 3 gayrimenkul, 6 araç, 1 motosiklet ile banka ve kripto varlıklarına el konuldu.

Emekli bankacı Müjgan D. ile birlikte 6 şüpheli adliyeye sevk edildi, 3 zanlı ise serbest bırakıldı. Gözaltına alınan şüphelilerin duruşmada, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katılım sağlayacakları bildirildi.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ