“Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, Anadolu Üniversitesi’ni Ağırlayacak”

“Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, Anadolu Üniversitesi’ni Ağırlayacak” Bodrum’un hentbol sahalarındaki başarılı temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, THF Kadınlar Süper Ligi’nin 16. Hafta maçında Anadolu Üniversitesi ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Denizin Kızları, son haftalarda gösterdiği üstün performansla dikkat çekiyor ve önümüzdeki günlerde Türkiye Kupası’nda da mücadele edecek. Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü […]

“Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, Anadolu Üniversitesi’ni Ağırlayacak”

Buyuk IMG 8838

“Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, Anadolu Üniversitesi’ni Ağırlayacak”

Bodrum’un hentbol sahalarındaki başarılı temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, THF Kadınlar Süper Ligi’nin 16. Hafta maçında Anadolu Üniversitesi ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Denizin Kızları, son haftalarda gösterdiği üstün performansla dikkat çekiyor ve önümüzdeki günlerde Türkiye Kupası’nda da mücadele edecek.

Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi’nde Anadolu Üniversitesi ile kendi evinde mücadele edecek. Denizin Kızları, Avrupa Kupası ve ligdeki başarılı performanslarını sürdürerek, Şubat ayında Türkiye Kupası Çeyrek Finali’ne çıkacak. Bodrum halkı, 4 Şubat Pazar günü Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan maça davetlidir.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ