“Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Teknopark’taki Firmaları Ziyaret Etti”

“Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Teknopark’taki Firmaları Ziyaret Etti” Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü ve Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Turhan Kaçar ile birlikte, Teknopark’ta faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti. Ziyarette, Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Utkucan Şahin tarafından yürütülen projeler ve yapılan çalışmalar hakkında Vali Akbıyık’a detaylı bilgiler verildi. […]

“Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Teknopark’taki Firmaları Ziyaret Etti”

teknopark5

“Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Teknopark’taki Firmaları Ziyaret Etti”

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü ve Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Turhan Kaçar ile birlikte, Teknopark’ta faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti. Ziyarette, Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Utkucan Şahin tarafından yürütülen projeler ve yapılan çalışmalar hakkında Vali Akbıyık’a detaylı bilgiler verildi.

Muğla Apiterapik Arıcılık Ürünleri İşleme ve Ar-Ge İnovasyon Merkezi ile diğer firmaları gezen Vali Akbıyık, teknopark bünyesinde faaliyet gösteren firmaların projeleri hakkında bilgi aldı. Teknopark, enerji, savunma sanayi, havacılık ve uzay, su ürünleri ve balıkçılık, yazılım ve otomasyon sistemleri, dijital dönüşüm, mobil uygulama geliştirme, yenilenebilir enerji, siber güvenlik sistemleri, bilgi güvenliği, kozmetik, e-dönüşüm çözümleri, akıllı ulaşım sistemleri gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren 44 firma barındırmaktadır.

Vali Akbıyık, ziyaret sırasında girişimci sayısı ve sunulan hizmetlerin her geçen gün güçlendiğini belirterek, Muğla Teknopark’ın il ve ülke ekonomisine, beşeri sermayeye ve ihracata önemli katkılar sağladığını vurguladı. Teknopark, inovasyon ve teknoloji alanındaki çalışmalarıyla bölgenin ve ülkenin rekabet gücünü artırmaya devam ediyor.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ