“Siz merkezi hükümete değil, yerel yönetime adaysınız.

“AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, CHP’nin Adayının Eleştirilerine Cevap Verdi” CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayının yaptığı eleştirilere cevap veren AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Muğla halkına projelerini tanıtarak rakibini eleştirdi. Ayaydın, rakibinin belediyecilik anlayışını sorgulayarak, projelerini öne çıkardı. İstanbul’dan Muğla’ya dönen Ayaydın, Milas Bodrum Havalimanı’nda coşkulu […]

“Siz merkezi hükümete değil, yerel yönetime adaysınız.

Adsiz859

“AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, CHP’nin Adayının Eleştirilerine Cevap Verdi”

CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayının yaptığı eleştirilere cevap veren AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Muğla halkına projelerini tanıtarak rakibini eleştirdi. Ayaydın, rakibinin belediyecilik anlayışını sorgulayarak, projelerini öne çıkardı.

İstanbul’dan Muğla’ya dönen Ayaydın, Milas Bodrum Havalimanı’nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Burada yaptığı açıklamada rakibiyle sözlü bir çatışmaya girmek istemediğini belirten Ayaydın, sadece projelerin yarışmasını istediğini söyledi. Ancak, rakibinin eleştirilerine cevap verme gereği duydu.

Ayaydın, rakibinin Muğla’nın altyapı sorunlarını çözmek için neden bugüne kadar bir şey yapmadığını sordu. Rakibinin “Devlet bize el uzatmadı” bahanesiyle tembelliklerini gizlemeye çalıştığını belirten Ayaydın, projeleri olmadığı için merkezi hükümeti hedef aldıklarını iddia etti. Ayaydın, rakibine, “Siz merkezi hükümete değil, yerel yönetime adaysınız. Kanalizasyon sistemini kurmak, su akmasını sağlamak sizin işinizdi. Siz neden Muğla’nın sorunlarını çözmediniz?” diye sordu.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, rakibinin sıkça kullandığı “Devlet bize el uzatmadı” ifadesini eleştirerek, devletin hükümetle Mayıs ayında sandıkta hesap verdiğini ve tekrar iktidar olduğunu hatırlattı. Ayaydın, “Bırakın merkezi hükümetle uğraşmayı, Muğla halkına projelerinizi açıklayın. Halk da bizim ve sizin projelerinizi karşılaştırsın, ona göre karar versin” dedi.

Ayaydın, projeleriyle ilgili olarak, Muğla için önemli projeler hazırladıklarını ve bunları hayata geçirmek için gün saydıklarını ifade etti. Projelerini duymak istediğini vurgulayan Ayaydın, rakiplerine kanalizasyon, yollar, MUSKİ ve AYDEM gibi hizmetleri sıralayarak Muğla halkının beklentilerini karşılamalarını istedi.

Aydın Ayaydın, son olarak, AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ile birlikte Bodrum’a gitmek üzere yola çıktıklarını ve kararlılıkla hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. Konvoy eşliğinde Bodrum’a gelen Ayaydın, burada toplanan kalabalığa seslenerek, “Tosun Başkanla birlikte yola çıktık. Kararlıyız. Hazırız. AK Parti’yi tercih eden ilçe belediyelerimizi herkesin kıskandığının farkındayız. Çünkü fark yaratıyorlar. Bodrum dahil diğer ilçeleri ve Büyükşehir’i de AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız ve bağımlısı yapacağız. Hizmet nasıl yapılır göstereceğiz” ifadelerini kullandı.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ