“CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci Olarak Belirlendi”

“CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci Olarak Belirlendi” Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrasında Bodrum Belediye Başkan Adayı olarak Tamer Mandalinci’nin belirlendiği açıklandı. Bodrum’da daha önce 25 aday adayı arasında bulunmayan Mandalinci, Parti Meclisi’nin onayı ile Bodrum adayı oldu. Başkan adayının belirlenmesi sürecinde, Bodrum CHP İlçe Yönetimi’nin başvurusu olmayan bir adayın […]

“CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci Olarak Belirlendi”

ege alternatif yazmisti o isim chp nin bodrum adayi oldu 1706900707

“CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci Olarak Belirlendi”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrasında Bodrum Belediye Başkan Adayı olarak Tamer Mandalinci’nin belirlendiği açıklandı. Bodrum’da daha önce 25 aday adayı arasında bulunmayan Mandalinci, Parti Meclisi’nin onayı ile Bodrum adayı oldu.

Başkan adayının belirlenmesi sürecinde, Bodrum CHP İlçe Yönetimi’nin başvurusu olmayan bir adayın yerine başka bir ismin atanmasına tepki gösterdiği belirtiliyor. CHP Bodrum İlçe Yönetimi, daha önce aday adaylarının imzaladığı dilekçeyi Genel Merkeze sunarak başvuru yapan aday adayları arasından seçim yapılması talebinde bulunmuştu. Ancak bu talep dikkate alınmayarak Ahmet Aras’ın desteklediği Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Tamer Mandalinci’nin aday olarak belirlendiği bildirildi.

Tamer Mandalinci’nin 1994 doğumlu olduğu ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına atanmış olan Ahmet Aras tarafından desteklendiği belirtiliyor. Bu gelişme, Bodrum’daki CHP içinde birçok kişi tarafından sürpriz olarak değerlendirildi.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ