Akıllı ev kadınları neden dondurucuya soğan koyar ?

Gözlerin yaşarmaması için soğanı sadece 15 dakika soğukta bırakmak yeterlidir. Soğan gözyaşlarını önlemenin diğer yolları Aşçılar keskin bir bıçak kullanmanızı ve işlemi hızlı bir şekilde yapmanızı önerir. Bıçağı soğuk suyla ıslatmak uygundur. Ayrıca …

Akıllı ev kadınları neden dondurucuya soğan koyar ?

akilli ev kadinlari neden dondurucuya sogan koyar 3tpM4gsN

Gözlerin yaşarmaması için soğanı sadece 15 dakika soğukta bırakmak yeterlidir. Soğan gözyaşlarını önlemenin diğer yolları Aşçılar keskin bir bıçak kullanmanızı ve işlemi hızlı bir şekilde yapmanızı önerir. Bıçağı soğuk suyla ıslatmak uygundur. Ayrıca aletler (bıçak ve kesme tahtası) öncelikle limon suyu veya sirke ile nemlendirilmelidir.

sogani buzluga koyarsak ne olur sogan dondurucuya konur mu dondurulmus sogan nasil yapilir 1665057912 1438 w660 h493

Yemek pişirmede soğan tatlı ve tuzlu yemeklere lezzet katabilen çok yönlü bir malzemedir. Salatalara, marinatlara, garnitürlere, çorbalara, balık ve et yemeklerine, özellikle de ızgara ete ek olarak inanılmaz derecede iyidir. Kızartılabilir, haşlanabilir, sotelenebilir. Birçok sosun tarifinde kullanılır. Yemeğe baharat katmak için şefler kırmızı soğan turşusu kullanıyor. Bu haliyle tatlılığını korur ve hafif bir baharatlılık ve yeni tat nüansları kazanır.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ