CHP Bodrum Adayı Mandalinci: “İçişleri Bakanımın İzniyle Daha Çok Çalışacağım”(!)

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, Coşkulu Karşılama İle Döndü. Mandalinci’yi Bodrum Meydanı’nda Binler Karşıladı, Politikacılar ve Vatandaşlar Yoğun Katılım Gösterdi

CHP Bodrum Adayı Mandalinci: “İçişleri Bakanımın İzniyle Daha Çok Çalışacağım”(!)

mandalinci hedef yuzde 60 oy en az 24 meclis uyesi yapabilecek gucteyiz

CHP Bodrum Adayı Mandalinci: “İçişleri Bakanımın İzniyle Daha Çok Çalışacağım”(!)

Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci, eşi Sezim Meanladinci ile birlikte Ankara ziyaretinden dönerken, binlerce CHP’li ve vatandaş tarafından Bodrum Meydanı’nda coşkuyla karşılandı. Kalabalık, ellerinde Türk ve CHP bayraklarıyla toplandı, meşaleler yaktı ve Mandalinci’yi karşılamak için bekledi.

Küçük Hanzade Mandalinci, babası Tamer Mandalinci’ye çiçek vererek sürpriz bir jest yaparak karşılamaya katkıda bulundu. Mandalinci’yi karşılayanlar arasında Remzi Kazmaz, Mehmet Kocadon, ilçe başkanı Tuna Işın ve parti meclisi üyeleri de yer aldı.

Yapılan konuşmalarda ilçe başkanı Tuna Işın, Muğla genelinde Ahmet Aras’ın ardından Bodrum’da Tamer Mandalinci ile seçimi kazanacaklarını ifade etti. CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Remzi Kazmaz ise Mandalinci’yi destekleyerek seçimi kazanacaklarına inandıklarını belirtti ve birlik çağrısı yaptı.

Mandalinci’nin Konuşması: “İçişleri Bakanımın İzniyle Daha Çok Çalışacağım”

Mandalinci yaptığı konuşmada, partisinin büyüklüğüne ve gücüne vurgu yaparak, Cumhuriyet için mücadele vermiş önceki kuşaklara saygı gösterdi. Bodrum’un kendisi için özel bir anlam taşıdığını belirten Mandalinci, belediye başkan adayı olarak üzerine düşen tarihi misyonun farkında olduğunu ifade etti. Mandalinci, “Sizlerin cebinden belediyeye aktardığı bütçeyi sizlerin lehine kullanmaktan, güzel işler yapmaktan taviz vermeyeceğim. Bodrum’u ben değil, biz kazanacağız, Bodrum’u ben değil, biz yöneteceğiz.” dedi.

Ayrıca Mandalinci, eşi Sezim Mandalinci’nin elini tutarak, İçişleri Bakanı’nın izniyle daha çok fedakarlık yaparak daha çok çalışacağını belirtti. Hedeflerinin yüzde 60 oy ve 24 meclis üyesi olduğunu vurgulayan Mandalinci, seçim sonrasında Bodrum’da bayram kutlamayı vaat etti.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ