Bodrum’da Su Sorunlarına Yatırım Hızı

Bodrum’da Su Sorunlarına Yatırım Hızı MUSKİ, Çalışmalarını Hızlandırıyor Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ), Bodrum’da su sorunlarını çözmek için çalışmalarına hız verdi. İçme Suyu Hattında Yaşanan Arızalar Bodrum Yarımadası’nı çevreleyen içme suyu hattında yaşanan arızalar ve basınç yetersizliği, ciddi su kayıplarına ve ekonomik zararlara neden oluyordu. Bitez Mahallesi’nde Yenileme Projesi Başlatıldı Bu sorunların […]

Bodrum’da Su Sorunlarına Yatırım Hızı

Buyuksehir Bodrumda ki CTP Hattini Duzenliyor 31 e1707365434109

Bodrum’da Su Sorunlarına Yatırım Hızı

MUSKİ, Çalışmalarını Hızlandırıyor Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ), Bodrum’da su sorunlarını çözmek için çalışmalarına hız verdi.

İçme Suyu Hattında Yaşanan Arızalar Bodrum Yarımadası’nı çevreleyen içme suyu hattında yaşanan arızalar ve basınç yetersizliği, ciddi su kayıplarına ve ekonomik zararlara neden oluyordu.

Bitez Mahallesi’nde Yenileme Projesi Başlatıldı Bu sorunların üstesinden gelmek için Bitez Mahallesi’nde kusurlu hattın yenilenmesi için bir proje başlatıldı.

MUSKİ’den Hızlı Adımlar MUSKİ, proje için gerekli izinleri aldıktan sonra çalışmalara hızla başladı.

Projenin Önemi ve Beklentiler Projenin tamamlanmasıyla Bodrum’da su altyapısında önemli bir iyileştirme sağlanacak ve su sorunları azaltılacak.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ