Fethiye’de CHP Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Toklu Partisinden İstifa Etti

CHP Fethiye Belediye Başkan aday adayı Mustafa Toklu, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Toklu’nun istifa açıklaması, Belediye Başkanı Alim Karaca’nın memnuniyet anketinden çıkamamasıyla ilgili iddialarla örtüşüyor. Ayrıca, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün CHP Genel Merkezi’ni tehdit ettiği iddiaları da gündeme gelmiş durumda. Toklu, Fethiye’nin geleceği hakkında ise müsterih olunması gerektiğini ve Fethiye halkının kendine uygun belediye başkan adayını bulacağını belirtti.

Fethiye’de CHP Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Toklu Partisinden İstifa Etti

mugla chp de bir aday istifasi daha chp fethiye de baskan aday adayi partisinden istifa etti

Fethiye’de CHP Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Toklu Partisinden İstifa Etti

CHP Fethiye Belediye Başkan aday adayı Mustafa Toklu, parti içi gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Toklu, Belediye Başkanı Alim Karaca’nın memnuniyet anketinden çıkamadığını iddia ederek istifa ettiğini duyurdu.

Osman Gürün’ün CHP Genel Merkezi’ni Tehdit Ettiği İddiası: Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün, CHP Genel Merkezi ile Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras’ı arayarak “Fethiye’de Alim Karaca’yı aday göstermezseniz istifa ederim” diye tehdit ettiği iddia ediliyor. Toklu, Gürün’ün bu tavrını eleştirerek partinin oyunun düşmesine sebep olduğunu ifade etti.

Toklu’nun Açıklamaları: Toklu, “Behçet Başkan adaylığını açıklarsa bizlerde oturur konuşuruz. Fethiye’de Behçet Saatçı 20 yıl belediye başkanlığı yapmış, Fethiye halkını temsil etmiş bu güne kadar da şaibesi olmayan bir insandır. Ama ben birisi aday olacak ya da aday olmayacak diye istifa etmiyorum.” diyerek Fethiye’deki siyasi gelişmelere ilişkin düşüncelerini paylaştı.

Fethiye’nin Beklentisi: Toklu, “Herkes müsterih olsun, gereken yapılacaktır. Fethiye halkı kendine yakışan belediye başkan adayını bulur.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ