Bodrum’da Polis ekipleri operasyon düzenleyerek 6 şüpheliyi gözaltına aldı

Bodrum’da Polis ekipleri operasyon düzenleyerek 6 şüpheliyi gözaltına aldı Muğla’nın Bodrum ilçesinde, eğlence mekanından çıkarılan bir grubun iş yerine açtığı ateş sonucu yaşanan olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen Ömer B. ile birlikte 5 şüpheli, saklandıkları villa ve ormanda polis tarafından yakalandı. Şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Olay, 11 Mayıs’ta […]

Bodrum’da Polis ekipleri operasyon düzenleyerek 6 şüpheliyi gözaltına aldı

Bodrum’da Polis ekipleri operasyon düzenleyerek 6 şüpheliyi gözaltına aldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, eğlence mekanından çıkarılan bir grubun iş yerine açtığı ateş sonucu yaşanan olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen Ömer B. ile birlikte 5 şüpheli, saklandıkları villa ve ormanda polis tarafından yakalandı. Şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Olay, 11 Mayıs’ta saat 03.30 sıralarında Bodrum ilçesi Gümbet Mahallesi’nde bulunan bir eğlence mekanında yaşandı. İddiaya göre, mekan işletmecileri, taşkınlık yaptıkları ve diğer müşterileri rahatsız ettikleri gerekçesiyle Yusuf D., Cihan K., Burhan B., Ahmet B., Yusuf Yahya A. ve Ömer B.’yi uyardı. Ancak uyarılara aldırış etmeyen grup, mekan çalışanları tarafından dışarı çıkarıldı.

Bu sırada Ömer B., aracından aldığı tabancayla iş yerinin önüne gelerek rastgele ateş açtı. Panik yaşayan müşteriler kaçmaya çalışırken, arbede sırasında mekanın işletmecilerinden Fuat T. ile olayla ilgisi olmayan müşterilerden Onur Dirican (30) ve Onur K. yaralandı.

Polis ve sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine geldi. Yaralılar, işletme sahipleri tarafından Bodrum Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ancak Onur Dirican, aldığı kurşun yaralarına rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan Onur K. taburcu edilirken, Fuat T.’nin hayati tehlikesi devam ediyor.

Olayın ardından Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri özel bir ekip kurdu. Yapılan kamera incelemeleri ve teknik çalışmalar sonucunda şüphelilerin Yalıkavak’ta bir villada saklandığı tespit edildi. Polis ekipleri operasyon düzenleyerek 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin olay sırasında alkollü oldukları belirtildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler Yusuf D., Cihan K., Burhan B., Ahmet B., Yusuf Yahya A. ve Ömer B., adliyeye sevk edildi.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ