Turhan Çömez Adalıyalı’ya Sahip Çıktı

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez’in, Bodrum Çiftlik Mahallesi Adalıyalı’da tahsis edilen 120 bin metrekarelik orman arazisine yapılması planlanan turizm tesisi hakkında verdiği yazılı soru önergesi, bölgedeki önemli bir soruna dikkat çekti. Ancak, Muğla’nın Cumhuriyet Halk Partili (CHP) milletvekillerinin bu konuya karşı sessiz kalması dikkat çekici bulundu. Bodrum’un sorunları konusunda hassas bir tutum sergileyen Çömez’in, […]

Turhan Çömez Adalıyalı’ya Sahip Çıktı

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez’in, Bodrum Çiftlik Mahallesi Adalıyalı’da tahsis edilen 120 bin metrekarelik orman arazisine yapılması planlanan turizm tesisi hakkında verdiği yazılı soru önergesi, bölgedeki önemli bir soruna dikkat çekti. Ancak, Muğla’nın Cumhuriyet Halk Partili (CHP) milletvekillerinin bu konuya karşı sessiz kalması dikkat çekici bulundu.

Bodrum’un sorunları konusunda hassas bir tutum sergileyen Çömez’in, bu önemli konuya müdahalesi kamuoyunda takdir toplarken, CHP’nin Bodrumlu milletvekilinin henüz bir açıklama yapmamış olması eleştirilere yol açtı. Bölge halkı, Bodrum’un ormanlık alanlarının turizme açılmasına karşı duyarlılık gösterirken, CHP’li milletvekillerinin sessiz kalmasının düşündürücü olduğu ifade ediliyor.

Turhan Çömez’in girişimi, Bodrum’daki çevre ve doğa koruma konularının yeniden gündeme gelmesine vesile olurken, yerel halk ve çevre örgütleri, tüm milletvekillerinin bu tür konularda daha aktif ve duyarlı bir tutum sergilemesini bekliyor.

Bodrumlu CHP Milletvekili tatilde olmalı ki olup bitene sessiz kalıyor.

Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, sosyal medyasında bu gün bir video paylaştı. Paylaşımında şu başlıklara yer verdi;

Bir zamanlar fakir sofralarına bağdaş kuruyorlardı. Şimdi ise milletin arazilerine lüks tesisler kuruyorlar. Yine bir rant ve talan hikayesi.

Ekran goruntusu 2024 08 29 090242

Turhan Çömez’in “Adalıyalı” Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’dan yanıtlaması istenen sorular.

WhatsApp Image 2024 08 29 at 08.02.20 1

WhatsApp Image 2024 08 29 at 08.02.20


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ