Bodrum’da Tersane Yangını: 100 Milyon TL Üzerinde Zarar, 1 Yaralı

Bodrum’da Tersane Yangını: 100 Milyon TL Üzerinde Zarar, 1 Yaralı Muğla’nın Bodrum ilçesi İçmeler Mevkii’nde bulunan bir tersanede geceyarısı çıkan yangın büyük panik yarattı. Yangın, ormanlık alana sıçrarken, bir işçi yaralandı ve yangın sonucu yaklaşık 100 milyon TL’nin üzerinde maddi zarar meydana geldi. Tersane adeta küle döndü. Gece Saatlerinde Başlayan Yangın Korkuttu Bodrum İçmeler’de Ali […]

Bodrum’da Tersane Yangını: 100 Milyon TL Üzerinde Zarar, 1 Yaralı

Bodrum’da Tersane Yangını: 100 Milyon TL Üzerinde Zarar, 1 Yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesi İçmeler Mevkii’nde bulunan bir tersanede geceyarısı çıkan yangın büyük panik yarattı. Yangın, ormanlık alana sıçrarken, bir işçi yaralandı ve yangın sonucu yaklaşık 100 milyon TL’nin üzerinde maddi zarar meydana geldi. Tersane adeta küle döndü.

Gece Saatlerinde Başlayan Yangın Korkuttu

Bodrum İçmeler’de Ali Ege’ye ait Efe Tersanecilik ve Yatçılık Mobilya Atölyesi’nde gece saat 02.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü ve tersane işçilerinden bir kişi alevlere müdahale ederken yaralandı. Yaralı işçi, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangın Ormana Sıçradı

Yangının büyümesi üzerine bölgeye çok sayıda Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevlerin ormanlık alana sıçramasıyla büyük bir tehlike yaşandı. Orman ekiplerinin yoğun çabasıyla yangın kontrol altına alındı. Polis, yangın bölgesinde geniş güvenlik önlemleri alırken, yangın sırasında sık sık patlamalar meydana geldi. Alevlerin çevredeki diğer tersanelere sıçramaması için yoğun bir mücadele verildi.

Tersane Sahibi Yıkıldı

Yangında lüks yatların iç dizaynında kullanılan ahşap mobilyaların üretildiği atölye tamamen kül oldu. Tersane sahibi Ali Efe, yangını gözyaşları içinde izledi. Efe’nin büyük üzüntü içerisinde yere çökerek yüzünü elleriyle kapatması, yangın yerinde bulunanların yüreklerini dağladı. Efe, uzun süre çöktüğü yerden kalkamadı.

Zarar 100 Milyon TL’nin Üzerinde

Yangının ardından sabah saatlerine kadar soğutma çalışmaları sürdü. İlk belirlemelere göre, tersane ve mobilya atölyesindeki maddi zarar 100 milyon TL’nin üzerinde. Yangının çıkış nedeni ile ilgili itfaiye ve polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Anter Haber


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ