Muğlalı Masa Tenisi Sporcusu Aybige Feride Üstündağ Türkiye Şampiyonu Oldu

Muğlalı Masa Tenisi Sporcusu Aybige Feride Üstündağ Türkiye Şampiyonu Oldu Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün başarılı masa tenisi sporcusu Aybige Feride Üstündağ, Sivas’ta düzenlenen Minik Altı ve Minik En İyiler Ferdi Seçme Türkiye Şampiyonası’nda U11 kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. 208 sporcunun katıldığı turnuvada Üstündağ, büyük bir başarı göstererek birinciliği elde etti. 208 Sporcu Arasında Birinci […]

Muğlalı Masa Tenisi Sporcusu Aybige Feride Üstündağ Türkiye Şampiyonu Oldu

Muğlalı Masa Tenisi Sporcusu Aybige Feride Üstündağ Türkiye Şampiyonu Oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün başarılı masa tenisi sporcusu Aybige Feride Üstündağ, Sivas’ta düzenlenen Minik Altı ve Minik En İyiler Ferdi Seçme Türkiye Şampiyonası’nda U11 kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. 208 sporcunun katıldığı turnuvada Üstündağ, büyük bir başarı göstererek birinciliği elde etti.

208 Sporcu Arasında Birinci Oldu

Türkiye’nin dört bir yanından sporcuların katıldığı seçmelerde, Muğla Büyükşehir Belediyesi adına yarışan Aybige Feride Üstündağ, tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk kürsüsüne çıktı. Bu önemli başarı, Muğla’ya büyük bir gurur kaynağı oldu.

Başkan Aras: “Sporcularımızla Gurur Duyuyorum”

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Türkiye Şampiyonu olan Aybige Feride Üstündağ’ı ve antrenörü Hale Balım Üstündağ’ı tebrik etti. Başkan Aras, “Masa tenisi sporcumuz Aybige’nin Sivas’taki Türkiye Şampiyonası’nda birinci olması bizleri ve Muğla’yı mutlu etti. Bu başarıda emeği geçen antrenörümüz Hale Balım Üstündağ’a teşekkür ediyor, Aybige’yi de yürekten kutluyorum. Tüm branşlarda mücadele eden sporcularımızla gurur duyuyorum” dedi.

Üstündağ’ın şampiyonluğu, Muğla sporuna olan ilgiyi artırmaya devam ederken, gelecek vaat eden sporculara da ilham kaynağı oluyor.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ