Gümüşlük Forum Oyuncuları’nın “Ayak Bacak Fabrikası” Oyunu Büyük İlgi Gördü

11 Ekim Cuma akşamı, Gümüşlük Forum Oyuncuları, Gümüşlük Forum Atölye’de sahneledikleri “Ayak Bacak Fabrikası” oyunuyla izleyicilerden tam not aldı.

Gümüşlük Forum Oyuncuları’nın “Ayak Bacak Fabrikası” Oyunu Büyük İlgi Gördü

11 Ekim Cuma akşamı, Gümüşlük Forum Oyuncuları, Gümüşlük Forum Atölye’de sahneledikleri “Ayak Bacak Fabrikası” oyunuyla izleyicilerden tam not aldı. Sermet Çağan’ın eserinden uyarlanan oyunun yönetmenliğini ve müziklerini Atila Ertekin üstlendi. Oyun, 3,5 aylık titiz bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıkarken, ışık ve efektlerde Selim Mumcuoğlu’nun profesyonelliği dikkat çekti. Dekor ve kostümler ise Seher Erdede ve Şermin Karaduman’ın hünerli elleriyle hazırlandı.

Yaklaşık 150 kişilik bir seyirci kitlesinin katılımıyla sahnelenen “Ayak Bacak Fabrikası“, izleyicilerden büyük beğeni topladı ve oyun sonunda ayakta alkışlandı. Seyircilerin ilgisi o kadar büyüktü ki, oyunun gelecek günlerde yoğun talep üzerine yeniden sahneleneceği duyuruldu.

Oyunda, Ali Tuğal, Bülent Kazas, Cem Coşkun, Fethi Döner, Fuat Yetkinler, Hatice Coşkun, Nilüfer Tuğal, Seher Erdede, Seviye Aktaş, Şermin Karaduman, Tülin Mumcuoğlu ve Ümit Dinçer sahne aldı. Performanslarıyla izleyicilere unutulmaz bir tiyatro deneyimi yaşatan ekip, Gümüşlük’te kültür ve sanat adına önemli bir iş çıkardı.

Oyun, kapitalizmin insan üzerindeki etkilerini eleştirel bir dille işleyerek, toplumsal konulara değiniyor. Yönetmen Atila Ertekin’in özgün yorumuyla sahnelenen eser, sahne dekoru, kostümleri ve etkileyici ışık efektleriyle izleyenleri derinden etkiledi. Bu sanatsal başarının ardından Gümüşlük Forum Oyuncuları, yerel tiyatroya olan ilgiyi artırmayı hedefliyor.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ