CHP Bodrum İlçe Başkanlığı: “Yeter Su Milletindir” Basın Açıklaması Ertelendi

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı: “Yeter Su Milletindir” Basın Açıklaması Ertelendi Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşanan su sorunlarına dikkat çekmek için “Yeter Su Milletindir” sloganıyla yapılması planlanan basın açıklaması, olumlu gelişmeler neticesinde ertelendi. CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, Muğla Valisi İdris Akbıyık’la gerçekleştirdiği görüşmede su sorunu için kalıcı çözümler üzerine mutabakata vardı. Valilik koordinasyonunda, ilgili bakanlık […]

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı: “Yeter Su Milletindir” Basın Açıklaması Ertelendi

mugla

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı: “Yeter Su Milletindir” Basın Açıklaması Ertelendi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşanan su sorunlarına dikkat çekmek için “Yeter Su Milletindir” sloganıyla yapılması planlanan basın açıklaması, olumlu gelişmeler neticesinde ertelendi. CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, Muğla Valisi İdris Akbıyık’la gerçekleştirdiği görüşmede su sorunu için kalıcı çözümler üzerine mutabakata vardı.

Valilik koordinasyonunda, ilgili bakanlık ve büyükşehir belediyesi yetkililerinin bir araya gelerek konuyu ele alacakları belirtildi. CHP Bodrum İlçe Başkanlığı olarak, Vali Akbıyık’ın bu yaklaşımını olumlu bir adım olarak değerlendirildiği ve konunun bir an önce çözüme kavuşturulması için sorumluluk alacakları açıklandı.

Bodrum’da yaşanan su sorunlarının bir an önce çözüme kavuşturulmasının en yakın takipçisi olacaklarını belirten CHP İlçe Başkanlığı, halkın ihtiyaçları ve menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini vurguladı.

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı Açıklaması ;

‘Yeter Su Milletindir’ başlığı ile duyurduğumuz, DSİ Muğla İl Müdürlüğü önünde il başkanı ve 13 ilçe başkanımızla birlikte yapacağımız basın açıklamamızı konuyla ilgili olumlu bulduğumuz gelişmeler neticesinde daha sonraki günlerde yeniden değerlendirmek üzere ertelemiş bulunuyoruz.

Muğla Valimiz Sayın İdris Akbıyık’ın, İl Başkanımız Zekican Balcı’yı makamına davet ederek Bodrum’un hayati sorunu haline gelen ve en acil şekilde çözüm bekleyen su sorunumuzla ilgili yaptıkları görüşmede, ilgili bakanlığımız ve büyükşehir belediyemizin valimizin koordinasyonunda bir araya gelerek konunun ciddiyetle ele alınması, köklü ve kalıcı bir çözüm için birlikte hareket edilmesi yönünde bir mutabakata varıldığı tarafımıza bildirilmiştir.

Bu görüşmeyi ve Muğla Valimiz Sayın İdris Akbıyık’ın bu yaklaşımını çözüme yönelik samimi bir adım olarak değerlendiriyor ve sorunun herhangi bir nedenle daha fazla geciktirilmeden nihayete erdirilmesine bir fırsat tanımak adına CHP İlçe Başkanlığı olarak sorumluluk alıyoruz.

Halkımızın ihtiyaçları ve menfaatleri doğrultusunda her konuda olacağı gibi yaşamsal önemde olan su meselesinin bir an önce sorun olmaktan çıkarılmasının en yakın takipçisi olacağımızı ifade ediyor, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı ve İlçe Başkanlarımıza gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ