Bodrum’da Öğrenci ve Öğretmenlerden “100. Yıl Cumhuriyet” Marşı

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Kerem Aydınlar Ortaokulu’nda, müzik öğretmeni Hüseyin Turgay Kutluğ tarafından Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü için “100. Yıl Cumhuriyet” marşı bestelendi. Marş, okulun 19 öğretmeni ve 23 öğrencisi tarafından seslendirildi ve bir klip hazırlandı. Klip, “Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi” ve Atatürk’ün hayatından kesitlerle zenginleştirildi. 100 öğrenci, Türk bayrağı açarak “100” rakamını oluşturdu ve bu anlar drone ile kaydedildi.

Bodrum’da Öğrenci ve Öğretmenlerden “100. Yıl Cumhuriyet” Marşı

100. yil marsi 2 750x375 1

Bodrum’da Öğrenci ve Öğretmenlerden “100. Yıl Cumhuriyet” Marşı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yer alan Kerem Aydınlar Ortaokulu’nda müzik öğretmeni Hüseyin Turgay Kutluğ, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü için özel bir marş besteledi. “100. Yıl Cumhuriyet” adını taşıyan marş, okulun 19 öğretmeni ve 23 öğrencisi tarafından seslendirildi.

Bu özel marş için hazırlanan klipte, “Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi”nin bir bölümü öğrenci tarafından okundu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatından kesitler eklendi. Klip için 100 öğrenci koreografi yaparak Türk bayrağı açtı ve “100” rakamını oluşturdu. Bu anlar drone ile görüntülendi.

Müzik öğretmeni Hüseyin Turgay Kutluğ, Cumhuriyet’in 100. yılı için bestelenen marşın, Atatürk’ün ilkeleri ve Cumhuriyet’in önemini vurgulamayı amaçladığını belirtti. Okulun öğretmen ve öğrencileri marşı büyük bir coşkuyla seslendirirken, klip de büyük beğeni topladı.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ