Bodrum’da Devrilen Midibüs Otomobille Çarpıştı: 4 Yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bir servis midibüsü devrildi ve karşı şeride geçerek bir otomobille çarpıştı. Kaza sonucunda 1’i çocuk 4 kişi yaralandı. Yaralılar, Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yan yatan midibüs, vinç yardımıyla kaldırıldı.

Bodrum’da Devrilen Midibüs Otomobille Çarpıştı: 4 Yaralı

AA 20231028 32544711 32544707 BODRUMDA DEVRILEN MIDIBUSLE OTOMOBIL CARPISTI 1I COCUK 4 KISI YARALANDI

Bodrum’da Devrilen Midibüs Otomobille Çarpıştı: 4 Yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir midibüs devrildi ve bir otomobille çarpıştı. Kaza sonucu, 1’i çocuk olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı.

Kaza Detayları

Kaza, Kıbrıs Şehitleri Caddesi Gümbet Kavşağı istikametinde yaşandı. Hasan Ö. yönetimindeki 48 VR 154 plakalı Bodrum Belediyesine ait servis midibüsü, bilinmeyen bir nedenle devrildi. Midibüs, devrildikten sonra karşı şeride geçerek bir aydınlatma direğini de devirdi. Bu esnada, Erkan A. idaresindeki 48 AJG 471 plakalı otomobille çarpıştı.

Yaralılar ve İlk Müdahale

Kazada, her iki aracın sürücüleri ile otomobilde bulunan Aysel A. ve 4 yaşındaki Ayaz A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıları Bodrum Devlet Hastanesine kaldırdı. Yan yatan midibüs ise vinç yardımıyla kaldırıldı.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ