Bodrum’da Elektrik Kesintisi: 5 Kasım Pazar Günü 08:45-15:15 Arası

Muğla Valiliği, 5 Kasım 2023 Pazar günü Bodrum ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. Elektrik kesintisi, 08:45 ile 15:15 saatleri arasında gerçekleşecek. Kesinti, ADM Elektrik Dağıtım AŞ. tarafından Bodrum 1 trafik merkezi bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle gerçekleştirilecek. TEİAŞ Bodrum 2. trafik merkezi üzerinden sınırlı enerji verileceği, ancak koşullara bağlı olarak kısmi kesintiler yaşanabileceği uyarısı yapıldı. Kesintiden etkilenecek mahalleler arasında Turgutreis, Akçaalan, Karabağ, Bahçeli evler, Akyarlar, İslamhaneler, Dereköy, Peksimet, Gümüşlük, Karakaya, Müskebi, Yahşi, Yakaköy ve Konacık mahallelerinin bir kısmı bulunuyor. Muğla Valiliği, vatandaşlardan kesinti sırasında gerekli tedbirleri almalarını ve elektrikli cihazlarını kapatmalarını tavsiye etti.

Bodrum’da Elektrik Kesintisi: 5 Kasım Pazar Günü 08:45-15:15 Arası

thumbs b c 88c171108e8bd227272416d0

Bodrum’da Elektrik Kesintisi: 5 Kasım Pazar Günü 08:45-15:15 Arası

Muğla Valiliği, Bodrum ilçesinde yaşayan vatandaşlarına önemli bir bilgilendirme yaparak, 5 Kasım 2023 Pazar günü elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Elektrik kesintisi, saat 08:45 ile 15:15 arasında gerçekleşecek.

ADM Elektrik Dağıtım AŞ. Muğla Bölge Müdürlüğü tarafından Muğla İletim şebekeleri işletme ve bakım müdürlüğü tarafından Bodrum 1 trafik merkezinde yapılacak olan bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle bu kesintinin uygulanacağı belirtildi.

Muğla Valiliği, TEİAŞ Bodrum 2. trafik merkezi üzerinden sınırlı koşullar altında enerji sağlanacağını bildirdi. Ancak sınırlı koşulların oluşması durumunda Bodrum’un bazı bölgelerinde kısmi enerji kesintilerinin yaşanabileceği uyarısında bulundu.

Elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler arasında Turgutreis, Akçaalan, Karabağ, Bahçeli evler, Akyarlar, İslamhaneler, Dereköy, Peksimet, Gümüşlük, Karakaya, Müskebi, Yahşi, Yakaköy ve Konacık mahallelerinin bir kısmı bulunuyor.

Muğla Valiliği, elektrik kesintisi nedeniyle olası aksaklıkların önüne geçmek için vatandaşların gerekli tedbirleri almalarını ve bu süre zarfında elektrikli cihazlarını kapatmalarını tavsiye etti.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ