Bodrum FK, Şanlıurfaspor’u 2-0 Yenerek Puanını 24’e Yükseltti

Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında Bodrum FK, deplasmanda Şanlıurfaspor’u 2-0 mağlup etti. Bodrum FK’nın gollerini Ali Aytemur ve Ondrej Celutska kaydetti. Bu galibiyetle Bodrum FK, puanını 24’e yükseltirken, Şanlıurfaspor 14 puanda kaldı. Bodrum FK’nın bir sonraki maçı sahasında Tuzlaspor ile olacak.

Bodrum FK, Şanlıurfaspor’u 2-0 Yenerek Puanını 24’e Yükseltti

530304

Bodrum FK, Şanlıurfaspor’u 2-0 Yenerek Puanını 24’e Yükseltti

Şanlıurfa – Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında heyecan dolu bir karşılaşma yaşandı. Bodrum FK, deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldiği maçta 2-0 galip gelerek puanını 24’e çıkardı. Şanlıurfaspor ise 14 puanda kaldı. Maç, Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynandı.

Maçın Golleri ve Önemli Anları:

Bodrum FK’ya galibiyeti getiren goller, maçın 5. dakikasında Ali Aytemur ve 33. dakikasında Ondrej Celutska tarafından kaydedildi. Maçın ilk golü, Kenan Özer’in serbest vuruşunda Ali Aytemur’un kafa vuruşuyla geldi. İkinci gol ise, Burak Çoban’ın köşe vuruşundan sonra Celutska’nın kafa vuruşuyla kaydedildi.

Takım Teknik Direktörlerinin Açıklamaları:

Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Özellikle geçen haftaki iç saha mağlubiyetinden sonra bu maç bizim için çok önemliydi. Yukarıdan kopmama, play-off potasından kopmamak adına önemli bir maçtı,” dedi. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise, “Kendi sahamızda devamını istedik. Aslında hafta içerisinde iyi hazırlandık. Moralimiz de iyiydi fakat 4. dakikada duran toptan yediğimiz bir gol vardı,” şeklinde konuştu.

Bodrum FK’nın Bir Sonraki Maçı:

Bodrum FK, ligin bir sonraki maçında sahasında Tuzlaspor’u ağırlayacak. Bu maç, takım için ligdeki konumunu koruma ve geliştirme açısından önem taşıyor.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ