Kripto Para Piyasasında Son Durum: Arthur Hayes Yorumları

Kripto Para Piyasasında Son Durum: Arthur Hayes Yorumları

Kripto Para Piyasasında Son Durum: Arthur Hayes Yorumları

Piyasalarda volatil hamleler devam ediyor ve uzman isimler de beklentileri ile ilgili yorumlarını paylaşmaya devam ediyor. Arthur Hayes’ın son açıklamaları ise dikkatleri çekmiş gibi görünüyor.

Hayes’ın Açıklamaları Ne Yönde?

BITCOINHABER ve BH NEWS adlı iki kripto para haber ve Bitcoin haber sitesinde belirtildiği gibi BitMEX’in kurucu ortağı Arthur Hayes, kripto para piyasasına dair düşüncelerini ve tahminlerini paylaştı. Hayes, Bitcoin için bir düzeltme olasılığını öne sürerken, yatırımcılara piyasanın iniş ve çıkışlarına karşı soğukkanlı kalmalarını tavsiye ediyor.

Ticaret stratejileri konusundaki yaklaşımlarını anlatan Hayes, merkez bankacıları ve politikacıları piyasa kılavuzları olarak tanımlıyor. Bu figürlerin karşılaştığı karar ağacını analiz ederek, yatırımcıların piyasa duyarlılığında farklılıklar olduğunda ticaret fırsatları yakalayabileceğini ifade ediyor.

Bunlara ek olarak Federal Reserve’in faiz politikası ve piyasadaki dolar likiditesine dair beklentileri değerlendiren Hayes, yatırımcılara farklı senaryolara göre strateji belirleme konusunda öneriler sunuyor. Ayrıca, Bitcoin’de olası düzeltmeleri ve piyasa zamanlamasını etkin bir şekilde kullanmanın önemini vurguluyor.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Lider kripto para birimi Bitcoin yazının kaleme alındığı sırada 43.662 dolardan işlem görüyor. 854,2 milyar dolarlık bir piyasa değeri bulunan BTC, son 24 saat içinde nispeten stabil bir görünüm çizdi. Bunun yanında piyasa değeri bakımından en büyük ikinci kripto para konumunda bulunan Ethereum (ETH), son 1 haftada yaklaşık olarak yüzde 4,5 düşüş yaşadı ve yazının kaleme alındığı sırada 2.244 dolarda işlem görüyor.

Piyasa değeri bakımından en büyük ilk on kripto para birimine baktığımızda son 2 hafta içinde en büyük düşüşü yüzde 11 ile Avalanche’in (AVAX) yaşadığını görüyoruz. Bu noktada yüzde 10,5 ile Avalanche’i Cardano’nun (ADA) ve yüzde 10 ile Dogecoin’in (DOGE) takip ettiği ifade edilebilir.

Yazının kaleme alındığı sırada ADA 0,55 dolardan işlem görürken DOGE 0,0830 dolardan işlem görüyor. Bunlara ek olarak piyasa değeri bakımından en büyük dördüncü kripto para birimi olan Binance Coin (BNB) yazının yayına hazırlandığı sırada 320 dolardan işlem görürken, piyasa değeri bakımından en büyük beşinci kripto para birimi olan Solana (SOL) 101 dolardan işlem görüyor.

Kaynak: https://www.bitcoinhaber.net/arthur-hayes-kripto-piyasalarinda-navigasyon-ve-gelecek-tahminleri/

 


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ