Muğla’da Mahalli İdareler Genel Seçimi İçin Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Muğla’da Mahalli İdareler Genel Seçimi İçin Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı Muğla’da, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi için güvenlik ve koordinasyon toplantısı düzenlendi. Vali İdris Akbıyık’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde sunulması, güvenlik, asayiş, yatırımlar, seçim koordinasyonu ve güvenliği gibi konular ele alındı. Toplantıda ayrıca Ulusal Hane […]

Muğla’da Mahalli İdareler Genel Seçimi İçin Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

mia02 e1705985472597

Muğla’da Mahalli İdareler Genel Seçimi İçin Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Muğla’da, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi için güvenlik ve koordinasyon toplantısı düzenlendi. Vali İdris Akbıyık’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde sunulması, güvenlik, asayiş, yatırımlar, seçim koordinasyonu ve güvenliği gibi konular ele alındı.

Toplantıda ayrıca Ulusal Hane Ziyaretleri programı, sosyal yardımlar, okul güvenliği, kadına yönelik şiddetle mücadele, bağımlılıkla mücadele, göçmen kaçakçılığı ile mücadele, tarım, turizm, ticaret, gençlik spor alanlarında yapılacak çalışmalar gibi birçok konu değerlendirildi. Vali Akbıyık, kamu yatırımlarının sıkı bir şekilde takip edilmesi talimatını vererek, vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi ve eksikliklerin giderilmesi için tüm kurum ve kuruluşlardan hassasiyet bekledi.

Göçmen kaçakçılığı, uyuşturucu ticareti, kaçakçılık ve sahtecilik gibi suçlarla mücadele konusunda gösterilen çaba ve güvenlik güçlerine teşekkür eden Vali Akbıyık, 31 Mart seçimlerinin huzur ve güven içinde geçmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını vurguladı. Seçim sürecinin yakından takip edilmesi, koordinasyonun arttırılması ve Yüksek Seçim Kurulu’nun denetimindeki il ve ilçe seçim kurullarına destek sağlanması amacıyla Vali Yardımcısı başkanlığında “Seçim Koordinasyon Kurulu” oluşturulduğu belirtildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde düzenlenen toplantıya Vali yardımcıları, kaymakamlar ve birim müdürleri katıldı. Toplantı, karşılıklı istişarelerin ardından sona erdi.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ