Başkan Aras’ta “EGO” Tavan Yaptı.

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı, Ahmet Aras İçin Kutlama Mitingi Düzenliyor Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilmesi, CHP Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenecek bir kutlama mitingi ile karşılanacak. Bodrum Belediye Başkanı’nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak atanmasını amacıyla düzenlenen etkinlik, 30 Ocak’ta Milas-Bodrum Havaalanı’nda […]

Başkan Aras’ta “EGO” Tavan Yaptı.

Screenshot 20231201 210912 Facebook 2

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı, Ahmet Aras İçin Kutlama Mitingi Düzenliyor

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilmesi, CHP Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenecek bir kutlama mitingi ile karşılanacak.

Bodrum Belediye Başkanı’nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak atanmasını amacıyla düzenlenen etkinlik, 30 Ocak’ta Milas-Bodrum Havaalanı’nda başlayacak. Saat 17:00’de Milas-Bodrum Havaalanı’nda gerçekleşecek olan karşılama programının ardından saat 18:00’de Bodrum Belediyesi önünde bir buluşma mitingi düzenlenecek.

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı’nın yaptığı duyuruda, etkinliğin tüm üyelere duyurulduğu ve geniş katılımın beklendiği belirtiliyor. Bu etkinlik, Ahmet Aras’ın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak atanmasının bir zafer olarak değerlendirilmesi ve parti içinde birlik mesajı verilmesi amacını taşıyor. Ahmet Aras’ın adaylığının parti içinde nasıl bir yankı bulacağı ve CHP ilçe örgütleri arasında nasıl bir dayanışma sağlayacağı ise önümüzdeki günlerde daha netleşecek.

Başkan Aras’ta “EGO” Tavan Yaptı.

Bu organizasyon Ahmet Aras’ın talebiyle yapılmadıysa, Bodrum CHP İlçe Örgütünün “siyasi dalkavukluk” olarak değerlendirilmektedir.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ