Çocuklara “Mutluluk Denince Akla” Tiyatro Oyunu İle Keyifli Anlar Sundu

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Eti Çocuk Tiyatrosu iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, çocuklara hem öğretici hem de eğlenceli bir tiyatro deneyimi yaşatmayı hedefledi. Katılımcı çocuklar, oyun aracılığıyla gülerken, aynı zamanda hayatın önemli derslerini de öğrenme fırsatı buldular.

Çocuklara “Mutluluk Denince Akla” Tiyatro Oyunu İle Keyifli Anlar Sundu

Mutluluk Denince Akla Tiyatro Oyunu Muglada Cocuklarla Bulustu 5

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Eti Çocuk Tiyatrosu, Çocuklara “Mutluluk Denince Akla” Tiyatro Oyunu İle Keyifli Anlar Sundu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Eti Çocuk Tiyatrosu iş birliğiyle, yarıyıl tatiline giren çocuklar için özel bir etkinlik düzenledi. “Mutluluk Denince Akla” adlı tiyatro oyunu, 25-26 Ocak tarihlerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi Yıldız Kenter Sahnesi’nde sahnelendi.

Yarıyıl tatiline giren çocuklar için düzenlenen etkinlik kapsamında, “Mutluluk Denince Akla” oyunu pedagog gözetiminde hazırlandı. Oyun, mutluluğun temel değerlerini eğlenceli ve eğitici bir şekilde anlatarak çocuklara keyifli dakikalar yaşattı. Profesyonel tiyatro oyuncuları, farklı karakterlere bürünerek çocukların dünyasına dokundu ve onlara yaşamlarında önemli bilgileri eğlenceli bir biçimde öğretmeyi amaçladı.

“Mutluluk Denince Akla” Oyunu: Oyunda, arkadaşlık, yardımlaşma, paylaşma, çevre ve doğa koruma, empati ve hoşgörü gibi temel değerler çocuklara öğretildi. Profesyonel ekip, çocuklara bu değerleri eğlenceli bir biçimde aktararak, onların yaşamlarında sağlıklı yönlendirmeler yapmalarına katkı sağladı.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ