İki Yanlış Bir Doğru Eder mi (!)

Bodrum’da Siyasi Gerginlik: Yeni ve Eski Başkanın Dayanışması Tartışma Yaratıyor Bodrum’da siyasi gündem iyice kızıştı. Yeni atanmış CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, eski belediye başkanı Mehmet Kocadon’u Bodrum Belediye Başkanlığı Adaylığı için CHP Genel Merkezine önerdi. Bilindiği gibi Mehmet Kocadon siyasi zikzaklarıyla anılmaktadır. İki Yanlış Bir Doğru Eder mi (!) Ancak, Aras’ın […]

İki Yanlış Bir Doğru Eder mi (!)

Bodrum’da Siyasi Gerginlik: Yeni ve Eski Başkanın Dayanışması Tartışma Yaratıyor

Bodrum’da siyasi gündem iyice kızıştı. Yeni atanmış CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, eski belediye başkanı Mehmet Kocadon’u Bodrum Belediye Başkanlığı Adaylığı için CHP Genel Merkezine önerdi.

Bilindiği gibi Mehmet Kocadon siyasi zikzaklarıyla anılmaktadır.

İki Yanlış Bir Doğru Eder mi (!)

Ancak, Aras’ın eleştirdiği birçok konuda icraat yapmamış olarak değerlendirdiği “Kocadon” önerisi, yapılan usulsüzlüklerin açığa çıkmasını önlemeye yönelik bir çaba olarak yorumlanmaya başlandı.

Bodrum’da gerçekleşen bu siyasi gelişmelerde, Ahmet Aras’ın CHP Genel Merkezi’ne Mehmet Kocadon’u önermesi ve olumsuz bir yanıt alınca Tamer Mandalinci ismini öne sürmesi, ilçede rahatsızlık yarattı.

Bodrum Belediye Başkanlığı için 22 adayın yarıştığı bir dönemde, Aras’ın önerdiği Mandalinci’nin aday adayları arasında olmaması dikkat çekti.

Aynı zamanda Bodrum CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Umut Özdoğan’ın isminin de başkan adayları arasında geçmesi, parti içindeki dinamikleri daha da karmaşık hale getirdi.

Bu gelişmeler sonrasında, Tamer Mandalinci ve Umut Özdoğan’ın CHP Genel Merkezi’ne çağrılması, mevcut aday adaylarının nasıl bir tavır alacakları konusunu merak konusu haline getirdi. Seçimlere az bir zaman kala Bodrum siyasetindeki bu gerginlik, ilçe genelinde önemli bir tartışma konusu haline geldi.

Bodrum üzerine oynanan oyunun ipleri kimin elinde. CHP Genel Merkezi bu oyunun neresinde.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ