Ahmet Aras Kocadonların prensini Bodrum’da CHP’nin adayı yapmaya çalışıyor.

Ahmet Aras Kocadonların prensini Bodrum’da CHP’nin adayı yapmaya çalışıyor. Mehmet Kocadon CHP’yi tehdit etti mi! Geçen Cuma günü kendisinin CHP’den aday yapılmayacağının kesinleşmesi üzerine Tamer Mandalinci’yi aday yapmazsanız DP ya da İyi Parti’den aday olur CHP’nin oylarını bölerim ve seçimi Mehmet Tosun’a karşı kaybedersiniz tehdidi. Bodrum bu sözlerle sallanırken CHP Bodrum ilçe örgütü adeta kaynıyor. […]

Ahmet Aras Kocadonların prensini Bodrum’da CHP’nin adayı yapmaya çalışıyor.

slide1

Ahmet Aras Kocadonların prensini Bodrum’da CHP’nin adayı yapmaya çalışıyor.

Mehmet Kocadon CHP’yi tehdit etti mi!

Geçen Cuma günü kendisinin CHP’den aday yapılmayacağının kesinleşmesi üzerine Tamer Mandalinci’yi aday yapmazsanız DP ya da İyi Parti’den aday olur CHP’nin oylarını bölerim ve seçimi Mehmet Tosun’a karşı kaybedersiniz tehdidi.

Bodrum bu sözlerle sallanırken CHP Bodrum ilçe örgütü adeta kaynıyor.

Aday adaylarıyla görüşme yapmak için genel merkezden Bodrum’a gönderilen CHP heyetine STK görüşmeleri sırasında yerli bir aday olmazsa seçimi kaybedersiniz diye görüş bildirmesi ile CHP içinde tartışma yaratan BODTO başkanı Mahmut Serdar Kocadon’un devreye girerek Büyükşehir adaylığı kesinleşen Ahmet Aras’ı Tamer Mandalinci konusunda ikna ettiği söyleniyor.

Geçen hafta ne olmuştu?

Geçen hafta gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi MYK toplantısında Muğla Büyükşehir belediye başkan adayı olarak adı açıklanan Ahmet Aras’ın, Bodrum’a gelmek yerine Ankara’da uzun süre kalması merak uyandırmıştı.

MYK da görüşülen Bodrum adaylarının önüne geçtiği bilinen ve bir atama yapılmasını engelleyen Aras, Bodrum belediye başkan aday adaylarından hiç birini istemediğini parti yönetimi ve Özgür Özel’e bildirmiş ve onların yerine iki isim önermesi üzerine siyasi kulisleri bir hayli hareketlendirmişti.

Bu gelişme üzerine Ankara’ya davet edilen meclis üyesi Tamer Mandalinci ve CHP Kadın Kolu başkanı Umut Özdoğan Özgür Özel’le bir görüşme yapmış ve görüşme sonrası açıklama yapan Umut Özdoğan adaylıkla ilgili bir düşüncesinin olmadığını basınla paylaşırken Tamer Mandalinci ise genel merkezde görüşmelerine devam etmişti.

Bugün yapılacak MYK ve Parti Meclisi toplantılarından sonra Bodrum adayının açıklanması beklenirken Bodrum kamuoyu merakla gelişmeleri yakından takip ediyor.

Ahmet Aras iki gündür ilçe başkanı, yöneticilerin ve aday adaylarının telefonlarına çıkmıyor.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ