Adaylığını koymamış bir ismin atanmasına itiraz

CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adaylarından Ortak Talep: Adaylığa Başvurmayan İsim Yeniden Değerlendirilmeli Bodrum Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) aday adayı olan 23 kişi, Bodrum’a atanacak olan başkanın adaylığını koymamış bir ismin atanmasına itiraz etti. CHP Bodrum İlçe Binası önünde düzenlenen basın açıklamasına katılan aday adayları, adaylık başvurusu olmayan bir ismin Bodrum’a atanmasına […]

Adaylığını koymamış bir ismin atanmasına itiraz

IMG 1016

CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adaylarından Ortak Talep: Adaylığa Başvurmayan İsim Yeniden Değerlendirilmeli

Bodrum Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) aday adayı olan 23 kişi, Bodrum’a atanacak olan başkanın adaylığını koymamış bir ismin atanmasına itiraz etti. CHP Bodrum İlçe Binası önünde düzenlenen basın açıklamasına katılan aday adayları, adaylık başvurusu olmayan bir ismin Bodrum’a atanmasına karşı çıkarak, İlçe binası önünde bir basın açıklaması düzenledi. Açıklamada, aday adayları olarak içinde bulundukları demokratik süreçte, partilerinin gelenek ve değerlerine uygun bir şekilde aday adayı olduklarını ifade ettiler.

Aday adayları, CHP’nin 100 yıllık geleneğine uygun bir şekilde içsel demokrasiyi ön planda tutarak, adaylar arasında yapılacak ön seçimle en uygun adayın belirlenmesini talep etti. Ayrıca, aday adayları arasında bu süreçte adaylık başvurusu olmayan bir ismin atanmasına karşı çıkarak, bu durumun demokratik ilkelerle bağdaşmadığını vurguladılar. Aday adayları, partilerinin bu hatadan dönmesini ve aday belirleme sürecini daha şeffaf ve demokratik bir şekilde yönetmesini talep ettiler.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ