Demokrat Partili Mehmet Kocadon’un CHP İçinde Mutlak Zaferi

Demokrat Partili Mehmet Kocadon’un CHP İçinde Mutlak Zaferi Siyasi yozlaşma çevremizi sarmış, içerisindeki girdap bütün değerleri altüst ederken, umudu Abidin’e bağlamış romantikler halen “Mutluluğun Resmini” Abidin yapacak diye, Nazım Usta’nın sorusunun yanıtını beklemekteler. Mutluluğun resmi çoktan yapılmış, birileri için… CHP Kasım Kongresinde, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Başkanlıktan indirince zafere gideceklerini sandılar. Gidiş yönü tarihi yenilgi olacaktır. […]

Demokrat Partili Mehmet Kocadon’un CHP İçinde Mutlak Zaferi

chp nin bodrum adayi ahmet aras oldu 566443 5

Demokrat Partili Mehmet Kocadon’un CHP İçinde Mutlak Zaferi

Siyasi yozlaşma çevremizi sarmış, içerisindeki girdap bütün değerleri altüst ederken, umudu Abidin’e bağlamış romantikler halen “Mutluluğun Resmini” Abidin yapacak diye, Nazım Usta’nın sorusunun yanıtını beklemekteler.

Mutluluğun resmi çoktan yapılmış, birileri için…

CHP Kasım Kongresinde, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Başkanlıktan indirince zafere gideceklerini sandılar. Gidiş yönü tarihi yenilgi olacaktır.

Mutluluğun resmi olmasa da bir şeyler karşılığı, Ahmet Aras’ın mutluluğunun yolunu açmıştır, Eczacı Özgür Özel (kendi ismi sosyal medya da eczacı) ve Veli Ağababa… Bodrum tarihinin ve bu dönem CHP’nin en başarırız belediye başkanını terfi ettirip, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yaparak…

Diğer yandan; 25 aday adayının zamanını, emeğini ve parasını çalarak, birilerine partiyi peşkeş çekmişlerdir.

Konu net. Biz anlatmaya devam edelim, her ne kadar onlar muratlarına ermiş olsa da.

Bodrum CHP’de belediye başkanlığı adaylık yarışı, Demokrat Partili Mehmet Kocadon’un mutlak zaferi ile sonuçlandı.

(Bu yazının, CHP Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci’nin şahsıyla ve siyasi konumuyla hiçbir alakası yoktur. Kendisi Bodrum’un bir değeridir, tartışmaya neden olan konularla yıpratılmamalıdır.)

CHP Genel Başkanı, CHP Merkez Yürütme Kurulu, CHP Parti Meclisi elbirliği ve iş birliği ile siyasi mevta olmuş, Bodrum’un Eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un dediklerini inanarak, “Bodrum’a Gölge Belediye Başkan Adayı” atadılar.

Aldığı cezalardan dolayı kamu haklarından men edilen ve siyasi yasaklı olan Mehmet Kocadon, belediye meclisinde de çoğunluğu sağlayacaktır. CHP’nin çoğunluğundan bahsetmiyorum kendi çoğunluğudur konu.

Bu işlerin maymuncuğu ise Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’dır. (Maymuncuk kilit açan özel bir alettir) açıklama yapıyorum ki ; birileri “başkana maymun dedi” diye ortada dolaşmasın.

Aslında bilinçaltı “yerli, yabancı” ayırımı ve mikro milliyetçilik üzerinden hareket edilirken, haber ve yazılarda konuyu dillendirdiğim için “git buradan, memleketine dön” diyen dahi oldu.

Aynı kişiler şimdi başlayacaklar, Kürtlerin oyu, Alevilerin oyu, Aydınlıların oyu, e hani yerli boylu selvi boylu oyu. Sermayeye kaptırılan Bodrum’u, siyaseten nasıl kazanacaksınız?

Bugün Bodrum’da bir yerlere gelenler, ilk kimlerin kapısına gittiniz, dilencilik yaptınız , partilerinize kimler para verdi, kimlerden icazet aldınız aday olup seçildiniz?

Bugün dahi, “yerli olsun” deyip İmamoğlu’nun ayağına gittiniz. Malatyalı Veli Ağababa’nın eline düştünüz. Eczacı Özgül Özel’e yalvardınız. isimlerini saymayacağım işadamlarına masraflarını ödettirdiniz. Sanat camiasına ve basın kuruluşlarına, eyvallah ettiniz.

CHP il Başkan, ilçe başkanı etkisiz kalarak olaylara irade koymadıkları için gereğini yapmalılar. Üyelerin seçtiği bu idarecilere parti genel merkezi, mülteci muamelesi yapmıştır.

Şimdi de halka dayattığınız aday seçilsin diyorsunuz….

Bak böyle yapıyorsun, “AK Parti Bodrum’u alır, Muğla’yı alırsa ne yaparız?” diyen zavallılar var.

Ak Parti’ye ülkeyi teslim et. Devletin anahtarını ver. Sonra ağla ; “bak senin yüzünden Ak Parti kazanacak” diye. Yarın; “Bodrum’u, Muğla’yı mahalle yaptım” derse ne yapacaksınız? “Kayyum atadım yada belediyeleri kaldırdım, kaymakamlar yönetecek ” derse ne olacak?

CHP’li Ahmet Aras mı kurtaracak sizi? CHP – DP’li Mehmet Kocadon’ mu ,yoksa? Az Ak Partili çok Mhp’li , İYİ de olur, ittifaktan CHP’de olur diyen Mehmet Tosun mu?

Hikaye çok bizde. Ahmet Aras Ak Partili olmak için görüşme yapmış mı? Kendisine ne demişler bir sorun hele. Ya da “tam rozet takacaklarken kaçtım” diyen ve rozet takmaya kadar konuyu getiren Mehmet Kocadon’a sorun bakalım. Nerelerde, kimlerle, nasıl pazarlık yapmış?

Sorun Ak Parti Adayı Aydın Ayaydın’a ; Sağdan sola, soldan sağa nasıl geçmiş? CHP’li olarak kendisine oy verenler hesap sormuş mu? En büyük destekçisi kimmiş bu Aydın Ayaydın’ın? Yoksa Ahmet Aras’ın yardımcısı Turgay Kaya olmasın malum şahıs.

Şimdi bunlar halkı AKP’ye teslim etmiyor da, benim yazılarımla mı kazanacak Ak Parti?

“Haramilerin saltanatını yıkacağız” derken; haramileri partiye getirenlere hesap sormayanlar, siyasi partilerin , ticaret odasının, aday adaylarının, biberonla beslediği gazetecilere hesap sormayanlar, belediyelerin kapısından ayrılmayan gazetecilere ses çıkarmayanlar, hangi neslin ürünüdür acep?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’da siyaset yapan “Ağabey” diye hitap ettiği Selçuk Özdağ’ı neden Muğla’da CHP ‘nin 4.Sırasına entegre etmiştir? Ben miyim sağcıları meclise taşıyan, yoksa bu yalanlara inananlar mı?

Evet Demokrat Partili, siyasi yasaklı Mehmet Kocadon CHP içinde başkan adayı belirleyerek, mutlak Zafer Kazanmıştır.

“Ayak bastığımız her yer bize yurt, sesimizin ulaştığı her yer bize vatandır!” Hadi gönderin bakalım kimi nereye göndereceksiniz?

Vesselam…

Bir Uyarı; “Davul Başkasında, Tokmak Başkasında… Bodrum Yönetilemez.”

Not : Dolandırıcılıktan üst üste ceza alan adama, Bodrum’u danışan adamdan, ne Bodrum’a ne de memlekete fayda olmaz.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ